Javni razpis za naložbe v nakup nove mehanizacije in opreme za sečnjo in spravilo lesa 2016

V  februarju 2016 pričakujemo objavo Podukrepa 8.6 - Naložbe v nakup nove mehanizacije in opreme za sečnjo in spravilo lesa. Upravičenci so pravne in fizične osebe. Do podpore so upravičeni stroški nakupa nove mehanizacije oziroma opreme za sečnjo in spravilo lesa. Stopnja podpore je 40 % stroškov naložbe v obliki nepovratne pomoči.

Kvalitetna gozdarska mehanizacija vam je s pomočjo nepovratnih sredstev zdaj mnogo bolj dostopna. V podjetju TPGozd vas bomo na enem mestu oskrbeli z vsem, kar potrebujete za delo v gozdu. Datum razpisa in točni pogoji trenutno še niso znani, bodo pa objavljeni na www.program-podezelja.si, lahko pa pokličete tudi v našo trgovino TPGozd na številko 040 375 512, kjer bomo podrobno spremljali razpis.

Iz ponudbe gozdarskih strojev, bi izpostavili gozdarske prikolice PALMS, ki so izvrstna kombinacija velike transportne zmogljivosti, okretnosti in vzdržljivosti in vam zagotavljajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na slovenskem trgu. Gozdarska dvigala PALMS imajo izredne dvižne sposobnosti v celotnem nakladalnem območju.

V naši ponudbi najdete tudi traktorske procesorje HYPRO, s katerimi lahko vaš traktor hitro in enostavno spremenite v učinkovit stroj za kleščenje in krojenje hlodovine.
Vaš traktor lahko pri nas opremite z glavami za sečnjo in spravilo lesa NISULA, ki so idealne tako za male gozdarje kot za velika gozdarska podjetja. Večnamenske ščipalne in nakladalne glave iz visoko kakovostnih materialov za podiranje dreves od 8 do 25 cm.

Za več informacij nam lahko pišete na info@tpgozd.si ali pokličete na 040 375 512.

Nazaj