Novice

Lokacija TPGozd Tomačevo 1 se je zaprla

Zaprli smo lokacijo Tomačevo 1 v Ljubljani. Vabimo vas v Inter gozd, d.o.o., Kranj, kjer vas pričakujemo s široko ponudbo za gozdarstvo:

Ter široko izbiro vrtnih strojev (kosilnic, kos, robotskih kosilnic, vrtnih traktorjev,...) znamk Husqvarna in Makita ter ročnega orodja Makita.

Več o ponudbi si lahko ogledate na spletni strani ali pa nas obiščete v Kranju, na Cesti Staneta Žagarja 53. Odpiralni čas:

  • pon - pet: 8h - 16h

Beri naprej ...

Pomladanski obrtno - kmetijski sejem Komenda

Vabimo vas na kmetijsko - obrtni sejm v Komendi, ki bo potekal od petka, 23.3., do nedelje, 25.3.

Ker se bliža sezona košnje, bomo na sejmu del prostora namenili prav vrtnemu programu Makita. Vsekakor ne bo manjkalo gozdarsko orodje ter zaščitna oprema. In še kako aktualne kolesne verige OFA.

Sejem je za obiskovalce odprt: v petek od 10h - 18h, v soboto in nedeljo od 10h - 18h. Naš razstavni prostor ima številko 211, nahajamo se na spodnjem gozdarskem prostoru. Parkiranje je brezplačno, prav tako vstop na sejem. Več o sejmu.

Ker bomo za dni sejma vse moči uperili v sam sejem, bo trgovina na naši lokaciji v petek (23.3.) zaprta. Hvala za razumevanje.

Še en razlog več, da nas obiščete na sejmu. Veseli bomo vašega obiska.

Beri naprej ...

Napovednik dogodkov

8.7. 2017 Gozdarsko tekmovanje, Škalske Cirkovce (Velenje)

19.-20.8. 2017 Dan Teric, Davča

27.8.2017 sejem AGRA, Gornja Radgona - sekaško tekmovanje

17.9. 2017 Kravji bal, Bohinj - !PRESTAVLJENO! na 24.9.2017

6. - 8.10. 2017 - Kmetijsko - obrtni sejem Komenda

TPGozd sejem

 

Beri naprej ...

TPGozd zaposluje - serviser gozdarskih strojev (Ž/M)

Opis dela: sestavljanje, prvi zagon in servis gozdarskih strojev (predvsem gozdarskih prikolic in dvigal)

 

Lokacija: Ljubljana in terensko delo po Sloveniji

 

Pogoji: končana vsaj V. Stopnja srednjega tehniškega izobraževanja, aktivno znanje angleščine, vozniški izpit B kategorije, delovna vztrajnost

 

Prijave: do 31.5.2017 pošljite življenjepis na servis@tpgozd.si ali po navadni pošti na naslov podjetja TPGozd Miha Jurančič Cvek s.p., Tomačevo 1, 1000 Ljubljana.

Za več informacij glej priponko.

Beri naprej ...

Javni razpis za naložbe v nakup nove mehanizacije in opreme za sečnjo in spravilo lesa 2017

Trenutno je aktualen razpis podukrep 8.6 - Podpora za naložbe v nakup nove mehanizacije in opreme za sečnjo in spravilo lesa. Upravičenci so pravne in fizične osebe. Do podpore so upravičeni stroški nakupa nove mehanizacije oziroma opreme za sečnjo in spravilo lesa. Stopnja podpore je 40 % stroškov naložbe v obliki nepovratne pomoči. Podrobneje so vse informacije v povezavi z razpisom objavljene tukaj. Kvalitetna gozdarska mehanizacija vam je s pomočjo nepovratnih sredstev zdaj mnogo bolj dostopna. Rok za oddajo vlog je 19. junij 2017.

Iz ponudbe gozdarskih strojev, bi izpostavili gozdarske prikolice PALMS, ki so izvrstna kombinacija velike transportne zmogljivosti, okretnosti in vzdržljivosti in vam zagotavljajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na slovenskem trgu. Gozdarska dvigala PALMS imajo izredne dvižne sposobnosti v celotnem nakladalnem območju.

Z razpisom so subvencionirane vse gozdarske prikolice z dvigalom. Za prikolice nosilnosti 8, 10 ali 12 t potrebujete zgolj eno ponudbo, za vse ostale tipe prikolic pa potrebujete tri konkurenčne ponudbe.


V naši ponudbi najdete tudi traktorske procesorje HYPRO, s katerimi lahko vaš traktor hitro in enostavno spremenite v učinkovit stroj za kleščenje in krojenje hlodovine.
Vaš traktor lahko pri nas opremite z glavami za sečnjo in spravilo lesa NISULA, ki so idealne tako za male gozdarje kot za velika gozdarska podjetja. Večnamenske ščipalne in nakladalne glave iz visoko kakovostnih materialov za podiranje dreves od 8 do 25 cm.

Za več informacij nam lahko pišete na info@tpgozd.si ali pokličete na 040 375 512.

Beri naprej ...