TPGozd: Profesionalni gozdarski stroji in oprema

V prodajnem programu podjetja TPGozd lahko najdete gozdarske stroje, gozdarsko tehniko, gozdarsko opremo in gozdarsko orodje:traktorske procesorje HYPRO, gozdarsko orodje  STUBAI, cepilnike KRPAN, žične žerjave KOLLER, večnamenske ščipalne glave NISULA.

OFA Verige logo

Finsko podjetje OFA izdelujeje zelo kakovostne verige za potrebe kmetijstva,  gradbeništva, gozdarstva in čiščenje snega. Poseben postopek kaljenja verig zagotavlja izjemno trdoto površine verig in ohranja elastično jedro, kar pomeni dolgo življenjsko dobo. Kaljenje verig pri pravilnih temperaturah jeklu doda trdoto na zunanjem delu verige, medtem ko sredina verige ostane prožna in žilava. Tak postopek kaljenja zagotovi majhno obrabo verig in poveča raztržno silo verige, kar poveča življenjsko dobo. Svetovno znani proizvajalci kot so John Deere, Ponsse, Komtsu in drugi verige OFA nameščajo na svoje stroje za profesionalno uporabo.


Profiforest logo

Zaščitna gozdarska oprema PROFIFOREST - najvišja kakovost po dostopni ceni! Kolekcijo trpežnih in funkcionalnih gozdarskih oblačil odlikuje uporaba najsodobnejših materialov (Cordura, Kevlar, Coolmax,...), ki vam omogočajo udobno in varno delov v še tako zahtevnih delovnih pogojih. Iz njihovega programa gozdarske opreme vam priporočamo predvsem protivrezne gozdarske hlače, gozdarske jakne, protivrezne in antivibracijske gozdarske rokavice in aktivne gozdarske majice v varnostni barvi.


Stubai logo

Gozdarsko orodje STUBAI odlikuje precizna obdelava, kvalitetni materiali in uporaba inovativnih tehnologij - dober primer je program alumnijastega gozdarskega orodja STUBAI Alu Ergo, ki se zgleduje po lahkih, ergonomičnih in vzdržljivih orodjih za alpnizem in gorništvo. Prav zato ne čudi, da se za sodelovanje s podjetjem STUBAI pri izdelavi gozdarskega orodja odločajo tudi največje znamke v svetu gozdarstva, kot sta na primer Husqvarna in Stihl.


Hypro logo

Traktorski procesorji HYPRO švedskega proizvajalca so visoko zmogljivi in zanesljii, obenem pa so njihovi stroji kompaktni in cenovno dostopni. S procesorji HYPRO lahko vaš traktor hitro in enostavno spremenite v učinkovit stroj za kleščenje in krojenje hlodovine. Glede na vaše potrebe lahko izbirate med štirimi različnimi tipi traktorskih procesorjev: vstopnim HYPRO 300, vsestranskim HYPRO 450-XL, nošenim HYPRO 755-N in voženim HYPRO 755-V.

 

Žični žerjavi KOLLER so plod več kot 50 letnih izkušenj in sledenja tovarniški filozofiji: Izdelovati visoko kakovostne žične žerjave, ki ohranjajo svojo vrednost in so izdelani v skladu z najnovejšimi tehnološkimi dognanji. Ugled znamke gradijo z lastnim razvojem, izdelavo in sestavljanjem strojev ter posluhom za potrebe njihovih uporabnikov.

Nisula logo

Ščipalne glave NISULA iz visoko kakovostnih materialov so idealne tako za male gozdarje kot za velika gozdarska podjetja. Omogočajo sečnjo dreves premera od 8 do 24 cm, njihova montaža na dvigala vseh velikosti in proizvajalcev pa je povsem enostavna, brez dodatne hidravlične ali električne napeljave. Z nameščenim rezilom lahko manjša drevesa podiramo, po odstranitvi rezila in mehanski blokadi nagiba pa se glava lahko uporablja kot običajne nakladalne klešče.

TPGozd logo

Prepričani smo, da se bo v naši ponudbi gozdarskih strojev, opreme in orodja našla prava rešitev tudi za vas!