Traktorski procesor HYPRO 300

Traktorski procesor HYPRO 300 za montažo na tritočkovni priklop je kompakten stroj za redčenje, ki svoje delo kljub majhni teži (700 kg) opravi hitro in učinkovito.  

Opremljen je z lastnim hidravličnim sistemom s črpalko, nameščeno na traktorju. Krmilni ventil je občutljiv na obremenitev (LS - load sensing),  kar zagotavlja gladko upravljanje in nadzor nad pretokom olja.

Poleg tega je  HYPRO 300 opremljen s po višini nastavljivimi podpornimi nogami in motornim pogonom spodnjega podajalnega valja, kar občutno poveča hitrost podajanja. HYPRO 300 se tako odlično obnese pri kleščenju in krojenju hlodovine do premera 30 cm. Procesor je opremljen z visoko zmogljivo žago, ki deblo odreže hitro in natančno.   

Polnjenje procesorske enote z radijsko upravljanim hidravličnim vitlom je hitro in enostavno, vitel pa se lahko upravlja tudi z ročico na krmilnem ventilu. Merilni sistem in krmilna plošča sta postavljena na udobno delovno višino, lahko upravljive krmilne ročice pa omogočajo individualno nastavljanje hitrosti vseh funkcij.

Traktorski procesor HYPRO 300 je vsekakor dobra investicija, saj vam nudi visoko kakovost za nizko ceno. Zaradi lastnega hidravličnega sistema z menjalnikom omogoča boljši izkoristek motorne moči in optimalno delovanje pri nižjih obratih, to pa pomeni nižjo porabo goriva in dolgoročni prihranek.

TEHNIČNI PODATKI

300

Teža (s hidravličnim oljem)

700 kg

Širina (zložen)

1,60 m

Dolžina

1,65 m

Hitrost podajanja

>3m/s

Kot nagiba

40°

Obračalni kot procesorske enote

45°

Minimalna moč traktorja

50 KM

Minimalni premer hlodovine

3 cm

Maksimalni premer hlodovine

30 cm

Moč vitle

1,5 tone

Dolžina vrvi vitle

35 m

Pretok olja

90 l/min

Pritisk olja

210 bar

Prostornina rezervoarja

90 litrov