O podjetju Koller

Koller Forsttechnik

Podjetje Koller Forsttechnik je leta 1961 ustanovil Josef Koller, ki je dobro poznal težave pri spravilu lesa v gorati Tirolski in zanje znal poiskati inovativne rešitve. Koller Forsttechnik je od tedaj naredil dolgo pot in se lahko pohvali s številnimi kakovostnimi produkti in tehnološkimi patenti. Trenutno je v podjetju 40 zaposlenih, ki s svojim znanjem in izkušnjami soustvarjajo njegov uspeh. Druga plat uspeha se skriva v lastnem načrtovanju, izdelavi in montaži sestavnih delov, zaradi česar Kollerjevi končni produkti ustrezajo visokim standardom kakovosti, ki so zanje značilni. Pri tem jim nedvomno pomaga tudi več kot 50 let izkušenj na področju izdelave gozdarskih žičnic – od manjših žičnih žerjavov za redčenja, do večjih žičnic za komercialno končno sečnjo. Omeniti tudi velja, da v podjetju Koller Forsttechnik žične žerjave z različnimi pogonskimi sistemi ne le izdelujejo, ampak jih tudi namestijo na različna nosilna vozila.

tovarna Koller Forsttechnik

Osnovno filozofijo in temeljne vrednote podjetja Koller Forsttechnick bi lahko povzeli takole:

Izdelovati visoko kakovostne žične žerjave, ki ohranjajo svojo vrednost in so izdelani v skladu z najnovejšimi tehnološkimi dognanji. To se lahko doseže le z lastnim razvojem, izdelavo in sestavljanjem strojev. Za sestavne dele dobaviteljev so sprejemljivi le najbolj kakovostni. Kakovost izdelkov nikoli ne sme biti kompromis.

Razširjenost žični žerjavov Koller je najboljši pokazatelj ugleda njihovih izdelkov. Koller Forsttechnik stremi k temu, da s svojimi kupci ustvari dolgoročno razmerje v obojestransko korist. Zadovoljstvo uporabnikov je namreč njihov osnovni cilj in obenem razlog, da se tako mali gozdarji kot velika gozdarska podjetja vedno znova odločajo za žične žerjave Koller.

Koller Forsttechnik GMBH

Kufsteiner Wald 26
A-6334 Schwoich/Kufstein
Tel. 0043 5372 63257

Spletno mesto: http://www.kollergmbh.com/