Vaš seznam za povpraševanje je še prazen.

Motorne žage Makita

Makita_EA5000P38E.jpg

Motorne veriže žage Makita - Dolmar

Japonska korporacija Makita je bila ustanovljena daljnega leta 1915, v skoraj 100 letih delovanja pa si je podjetje zagotovilo položaj enega izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev električnega orodja. Vsi Makitini izdelki se odlikujejo  po zmogljivosti, dolgi življenjski dobi, prijaznosti do uporabnika in tehnični brezhibnosti, zaupanje uporabnikov v njihovo kakovost in zanesljivost pa je podprto z močno prodajno in servisno mrežo.

Da bi zadovoljili novim zahtevam uporabnikov, je Makita leta 1991 pridobila priznanega nemškega proizvajalca motornih žag Sach Dolmar GmbH. To pionirsko podjetje je že leta 1927 predstavilo prvo motorno bencinsko žago, ki je tehtala kar 58 kg in sta jo morali upravljati dve osebi,  danes pa v Hamburgu proizvaja Makitine  kompaktne in zmogljive motorne žage v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. V njih so združeni japonski inovativen duh, nemška zanesljivost in izkušnje najstarejšega proizvajalca motornih žag na svetu.

Ime Dolmar-Makita zagotavlja kakovost in zanesljivost, ki jo profesionalni uporabniki motornih žag po vsem svetu zahtevajo in potrebujejo. Stoletne izkušnje, vrhunska tehnologija in zanesljiv poprodajni servis so odlični razlogi, da postanete del velike družine zadovoljnih uporabnikov orodij Makita tudi vi.

Logo_Makita.jpg