Vaš seznam za povpraševanje je še prazen.

Gozdarske premerke NESTLE

Naš program gozdarske opreme in orodja dopolnjujejo vrhunske gozdarske mere oziroma premerke NESTLE. Preizkušena kakovost vodilnega evropskega proizvajalca gozdarskih premerk vas vsekakor ne bo razočarala. 

Gozdarske premerke Nestle odlikujejo kakovostni materiali, enostavna uporaba, ergonomična oblika in precizna izdelava. Premerka je na voljo v različnih dolžinah (40, 60, 80 ali 100cm), v nekalibrirani ali kalibrirani izvedbi (certifikat nemškega laboratorija za kalibracijo), z različnimi razdelbami (cm, mm, francoska, taksativna) in z različnimi profili ročajev (ovalen ali trikoten).

Premerka NESTLE Waldmeister ima klasičen ovalen profil, premerka NESTLE Waldfreund pa trikotnega, ki omogoča lažje odčitavanje meritev od zgoraj.

Med gozdarsko opremo podjetja NESTLE bi radi izpostavili tudi nadvse priročno mero za razžagovanje z motorno žago NESTLE Kolibri, idealen pripomoček za pripravo drv za kurjavo različnih dolžin (25, 33, 50 ali 100 cm). Z njim vam ne bo potrebno meriti in označevati, to pa pomeni prihranek časa, dela in denarja. Mero enostavno namestite na motorno žago, konce merila prislonite ob konec hloda in začnite z žaganjem! 

Zaupajte v kakovost podjetja NESTLE, vodilnega evropskega proizvajalca gozdarskih premerk!

nestle logo