Vaš seznam za povpraševanje je še prazen.

Gozdarske prikolice Palms so prava izbira

Spravilo lesa z gozdarsko prikolico spreminja način dela v gozdu. Boljša odzivnost, varnejše in enostavnejše delo so ob kapaciteti in vozniah lastnostih glavne odlike gozdarskih prikolic Palms.

Spravilo lesa z gozdarsko prikolico spreminja način dela v gozdu. Boljša odzivnost, varnejše in enostavnejše delo so ob kapaciteti in voznih lastnostih glavne odlikegozdarskih prikolic Palms.

Za na cesto in v gozd

Prikolice Palms se na gozdnih poteh izkažejo z izjemnimi voznimi lastnostmi, saj so zaradi gibljivega tandemskega podvozja in nizkega težišča tudi pri polni obremenitvi sposobne premagovati najbolj zahteven teren. Hidravlični cilinder priklopnega droga omogoča obračanje prikolice na mestu, odlično izogibanje oviram in sledenje traktorju v ostrih zavojih. Prikolica zato zvesto sledi traktorju čez drevesne panje in ovire tudi globoko v gozd.

Prilagojeno individualnim potrebam

Svetovalci podjetja TPGozd, ki pri nas zatopa prikolice PALMS, sledimo misli, da gozdarska prikolica ne sme omejevati zmožnosti traktorja. S stranko zato glede na potrebe poiščemo model prikolice, ki ustreza načinu dela v gozdu.

Razširjene po celi Sloveniji

Da se običajni delovni dan v gozdu s prikolico močno spremeni, potrjujejo uporabniki po celi Sloveniji; tako v ravnem Prekmurju kot strmih gorenjskih pobočjih.

Palms zmore tudi ponoči

Nazaj