Gozdarske prikolice PALMS

Gozdarske prikolice PALMS odlikuje masivna konstrukcija in robustna oblika, nizko težišče v kombinaciji z gibljivim tandemskim parom pa jim omogoča povsem uravnoteženo vožnjo s polno ali prazno prikolico po še tako zahtevnem terenu. Prav zato so gozdarske prikolice PALMS izvrstna kombinacija velike transportne zmogljivosti, okretnosti in vzdržljivosti. Vsestransko uporabne gozdarske prikolice PALMS vam zagotavljajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na slovenskem trgu.

NOVO: 3 LETA GARANCIJE ZA VSE KONSTRUKCIJSKE DELE!

V ponudbi podjetja TPGozd so gozdarske prikolice PALMS z nosilnostjo od 6 do 14 ton. Odlikuje jih velika transportna zmogljivost, okretnost in vzdržljivost.

Manjše gozdarske prikolice PALMS imajo masiven enogreden nastavljiv okvir, ki vam omogoča premikanje rogljev in koles ter prilagajanje težišča prikolice, tako da lahko tudi z lažjim traktorjem vozite do osemmetrsko hlodovino. Večje gozdarske prikolice PALMS pa imajo dvojni fiksni okvir, na katerem lahko prepeljete še več hlodovine, prilagoditi pa ga je mogoče tudi za prevoz metrskih drv, sekancev, palet in bal.

Vse gozdarske prikolice PALMS so opremljene tudi z zmogljivim hidravličnim cilindrom priklopnega droga, s katerim lahko prikolico premikamo tudi na mestu. To omogoča izogibanje ovir na poti in sledenje traktorju v ostrih ovinkih, kar se pri delu v gozdu izkaže za nepogrešljivo možnost.

Zaradi gibljevega tandemskega podvozja za gozdarsko prikolico PALMS ni previsok noben panj ali druga ovira, obenem pa zagotavlja stabilnost prikolice brez poskakovanja tudi med transportom.

Gozdarske prikolice PALMS so tudi zelo robustne in trpežne. Moč in vzdržljivost jim zagotavljajo masivni sestavni deli in izredno kvalitetni vari. Njhovi roglji so izdelani iz 8mm debelega jekla z uporabo brezšivne tehnike varjenja.

Gozdarske prikolice PALMS imajo tudi zložljivo stojišče z nosilcem krmilnih ventilov, ki vam omogoča dober pregled, hitro delo in varno upravljanje gozdarskega dvigala.

Izbirate lahko med ožjimi pnevmatikami, ki so primerne za vožnjo po ozkih gozdnih poteh, in večjimi ter širšimi pnevmatikami, ki se prilagodijo še tako zahtevnemu terenu, obenem pa zaradi majhnega pritiska na tla med izsekovanjem gozda ne poškodujejo korenin.

Vse gozdarske prikolice PALMS so opremljene s hidravličnimi kolutnimi zavorami na prednjem kolesnem paru, na vašo željo pa jih opremimo tudi s hidravličnimi zavorami na vsa štiri kolesa ali pnevmatskimi zavorami.

Gozdarske prikolice PALMS so lahko opremljene tudi z lastno hidravlično črpalko in rezervoarjem, kar vam bo prišlo prav, če pogosto menjate traktor ali pa traktorjeva oljna črpalka nima zadostnega pretoka.

Med dodatno opremo gozdarskih prikolic PALMS spada tud teleskopski podaljšek z možnostjo dodatnega para rogljev in preklopni signalni žarometi. Luči so tako med delom v gozdu zaščitene pred poškodbami, pred vožnjo po cestah pa jih enostavno izvlečemo. 

Gozdarske prikolice PALMS imajo tudi možnost lastnega pogona na vsa štiri kolesa, ki vas bo spravil iz blata in pomagal premagati še tako strme gozdne klance.

Želite ponudbo?

Želite ponudbo za gozdarsko prikolico z dvigalom Palms?

Izračunajte 9 plus 7.