Gozdarsko dvigalo PALMS 500

Gozdarsko dvigalo PALMS 500 je z dosegom 5m med manjšimi dvigali v naši ponudbi, vseeno pa boste z njim lahko v eni potezi naložili do enega kubičnega metra smrekovine. Palms 500 je naslednik dvigala Palms 470 z večjimi dvižnimi sposobnostmi (večja dvižna moč, obračalni moment in doseg) in izboljšano konstrukcijo (trikotno vpetje med dvižnima rokama, zaščita glavnega cilindra, kovinske cevi po ravnih delih dvigala, ulito ohišje obračalne naprave,...)

Gozdarsko dvigalo PALMS 500 je opremljeno s kleščami 0,17 s tritonskim rotatorjem, izbirate pa lahko med teleskopskimi A mini ali preklopnimi W mini stabilizatorji nanj pa ni mogoče namestiti širših flap down stabilizatorjev. Dvigalo je brez teleskopske roke, delovanje obračalne naprave pa omogočata dva cilindra na eni zobati letvi. Upravljanje dvigala je možno le s povsem mehanskim krmilnim ventilom HC 5/7 XY (5 krmilnih ročic za 7 funkcij dvigala). Dvigalo je lahko opremljeno tudi z lastno oljno črpalko.

Gozdarsko dvigalo PALMS 500 je sicer možno namestiti tudi na večje gozdarske prikolice, najbolje pa se obnese v kombinaciji z gozdarsko prikolico PALMS 8s.

TEHNIČNI PODATKI DVIGALAPALMS 500
Max doseg (m) 5,0
Max bruto dvižni moment (kNm) 33
Dvižna moč na 4m* (kg) 680
Dvižna moč na max dosegu* (kg) 520
Obračalni moment (kNm) 5,8
Obračalni kot (°) 360
Število obračalnih cilindrov 2
Max obremenitev rotatorja (kN) 30
Velikost klešč (m2) 0,17
Tip stabilizatorjev serijsko A
Možnost širših stabilizatorjev ne
Priporočen pretok črpalke (l/min) 25-35
Delovni pritisk (bar) 180
Tritočkovni priklop serijsko
Teža dvigala (kg)

790

* brez klešč in rotatorja

 

Želite ponudbo?

Želite ponudbo za gozdarsko prikolico z dvigalom Palms?

Izračunajte 8 plus 6.