Gozdarska dvigala PALMS

Gozdarska dvigala PALMS imajo izredne dvižne sposobnosti v celotnem nakladalnem območju. Odlikuje jih robustna gradnja, velika hitrost in zmogljivost. Zaradi naprednih strukturnih rešitev in premišljene dvižne geometrije imajo gozdarska dvigala PALMS dovolj dvižne moči tudi v obrobnih območjih dosega dvižne roke. Izbirate lahko med različno močnimi gozdarskimi dvigali PALMS, z dosegom dvižne roke od 4 do 8,4 metrov.

NOVO: 3 LETA GARANCIJE ZA VSE KONSTRUKCIJSKE DELE!

V ponudbi podjetja TPGozd so gozdarska dvigala PALMS z dvižno močjo od 27 do 62 kNm. Odlikuje jih robustna gradnja, vsestranska uporabnost in izredne dvižne sposobnosti v celotnem nakladalnem območju.

Gozdarska dvigala PALMS imajo lahko ožje A stabilizatorje, ki so primernejši za delo na ozkih gozdnih vlakah in se hitreje izvlečejo ali zložijo, ali pa širše flap down stabilizatorje, ki zagotavljajo večjo stabilnost prikolice med nakladom in razkladom.

Vsa gozdarska dvigala PALMS so opremljena s tritočkovnim vpetjem, ki omogoča hitro in enostavno namestitev dvigala na tritočkovni priklop vašega traktorja.

Gozdarska dvigala PALMS odlikuje tudi izredno močna obračalna naprava z dvema zobatima letvama. Njena moč pride do izraza predvsem pri nakladanju na nagnjenih pobočjih. Močnejša gozdarska dvigala (PALMS 680, PALMS 700, PALMS 840) imajo tudi ulito ohišje obračalne naprave.

Manjša gozdarska dvigala PALMS so opremljena z enojno, večja pa z dvojno teleskopsko roko. Teleskop dvigalu omogoča večji doseg in konstanto moč na katerikoli oddaljenosti od stebra dvigala, tako da si večje sortimente lahko potegnete v območje, kjer je dvižna moč glavnega cilindra največja.

Izredno dobrodošla novost gozdarskih dvigal PALMS nove generacije je trikotno vpetje zgloba med dvižno in nihajno roko, ki omogoča učinkovitejše zlaganje dvigala in preprečuje mrtvi nihalni kot teleskopske roke.

Gozdarska dvigala PALMS nove generacije imajo tudi zaščito glavnega cilindra, ki preprečuje možne poškodbe med delom v gozdu.

Zelo uporabna lastnost gozdarskih dvigal PALMS nove generacije so tudi kovinske hidravlične cevi, ki so odpornejše na vremenske vplive in poškodbe, če pa do teh vseeno pride, vam ni potrebno zamenjati celotne cevi, ampak le poškodovani del.

Gozdarska dvigala PALMS so opremljena z neskončnim rotatorjem dveh različnih moči (3 ton in 4,5 ton), ki so naprodaj tudi samostojno.

Gozdarska dvigala PALMS imajo tri različne velikosti klešč (0.17, 0.21, 0.26) s širino grabeža od 110cm do 130cm. Največje klešče so tako uporabne tudi za dvigovanje silažnih bal. Dodatne informacije in slike klešč lahko najdete tukaj.

Dodatna oprema gozdarskih dvigal PALMS so tudi PRO klešče iz weldoxa, ki so konstrukcijsko močnejše in imajo širši razpon grabeža ter večjo moč stiskanja.

Vsestransko uporabnost gozdarskih dvigal PALMS zagotavljajo tudi posebne klešče za dvigovanje silažnih bal, klešče za nakladanje gnoja in peska ter namenske klešče za biomaso v profesionalni izvedbi. Več o tem lahko najdete tukaj.

Za upravljanje gozdarskih dvigal PALMS vam je na voljo osem različnih krmilnih ventilov. Izberete lahko povsem mehanske, hidravlično predkrmiljene ali pa popolnoma elektronsko krmiljene razvodne ventile. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Želite ponudbo?

Želite ponudbo za gozdarsko prikolico z dvigalom Palms?

Kakšna je vsota 6 in 7?