Gozdarske in snežne traktorske verige OFA

TPGozd predstavlja profesionalne gozdarske in snežne kolesne verige priznanega Finskega proizvajalca OFA.

Finsko podjetje OFA Oy Ab izdeluje profesionalne kolesne verige za najrazličnejšo uporabo od leta 1903. Korenine podjetja segajo v leto 1886, ko je podjetje začelo z izdelovanjem najrazličnejših kovinskih proizvodov. Z leti je podjetje OFA postalo eden izmed vodilnih proizvajalcev kolesnih verig na področju celotne Evrope, Rusije in Severne Amerike. Globalno prodajna mreža in veliko število profesionalnih uporabnikov po vsem svetu, pa zagotavlja, da se podjetje nenehno razvija in ohranja visoko kakovost svojih proizvodov. Proizvodnja kolesnih verig OFA se nahaja v Finskem mestu Loimaa, kjer izdelujejo zelo kakovostne verige za potrebe kmetijstva, gradbeništva, gozdarstva in čiščenje snega. Poseben postopek kaljenja verig zagotavlja izjemno trdoto površine verig in ohranja elastično jedro, kar pomeni dolgo življenjsko dobo.

Gozdarske verige OFA

Gozdarske verige OFA so proizvedene in oblikovane za zahtevne pogoje pri sečnji in spravilu lesa v gozdovih. Gozdarske verige povečajo oprijem, zmanjšujejo porabo goriva, ščitijo pnevmatike pred poškodbami in zagotavljajo stabilnost najrazličnejši gozdarski mehanizaciji.

Preprosta montaža in dobro prilagajanje pnevmatikam zagotavlja izkoristek gozdarskih strojev med delom. Najbolj prodajana modela gozdarskih verig Matti  in Tapio navdušujeta stranke po vsem svetu, saj so verige praktično neuničljive.

Sodelovanje z največjimi proizvajalci gozdarskih strojev (Valtra, John Deere, Komatsu, Ponsse) je znamko OFA utrdilo na sam vrh opremljevalcev strojev z verigami.