Aktualno

TPGozd: Profesionalni gozdarski stroji in oprema

V prodajnem programu podjetja TPGozd lahko najdete gozdarske stroje, gozdarsko tehniko, gozdarsko opremo in gozdarsko orodje: gozdarske prikolice in gozdarska dvigala PALMS, traktorske procesorje HYPRO, gozdarsko orodje STUBAI, peletirke ECOWORXX, sekalnike STARCHL, sekalnike HRUST, sekano cepilne stroje SIXFOLD, rezalno cepilne stroje TAJFUN, cepilnike KRPAN, žične žerjave KOLLER, večnamenske ščipalne glave NISULA in elektronske premerke DATAPAN.


Palms logo

Gozdarske prikolice in dvigala PALMS odlikuje njihova vsestranska uporabnost, kakovost in cenovna dostopnost. Zasnovane so na podlagi znanja in dolgoletnih izkušenj tovarniških inženirjev ter želja in predlogov njihovih uporabnikov. Gozdarske prikolice in dvigala PALMS vam brez dvoma zagotavljajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na slovenskem trgu.


Profiforest logo

Zaščitna gozdarska oprema PROFIFOREST - najvišja kakovost po dostopni ceni! Kolekcijo trpežnih in funkcionalnih gozdarskih oblačil odlikuje uporaba najsodobnejših materialov (Cordura, Kevlar, Coolmax,...), ki vam omogočajo udobno in varno delov v še tako zahtevnih delovnih pogojih. Iz njihovega programa gozdarske opreme vam priporočamo predvsem protivrezne gozdarske hlače, gozdarske jakne, protivrezne in antivibracijske gozdarske rokavice in aktivne gozdarske majice v varnostni barvi.


Stubai logo

Gozdarsko orodje STUBAI odlikuje precizna obdelava, kvalitetni materiali in uporaba inovativnih tehnologij - dober primer je program alumnijastega gozdarskega orodja STUBAI Alu Ergo, ki se zgleduje po lahkih, ergonomičnih in vzdržljivih orodjih za alpnizem in gorništvo. Prav zato ne čudi, da se za sodelovanje s podjetjem STUBAI pri izdelavi gozdarskega orodja odločajo tudi največje znamke v svetu gozdarstva, kot sta na primer Husqvarna in Stihl.


Hypro logo

Traktorski procesorji HYPRO švedskega proizvajalca so visoko zmogljivi in zanesljii, obenem pa so njihovi stroji kompaktni in cenovno dostopni. S procesorji HYPRO lahko vaš traktor hitro in enostavno spremenite v učinkovit stroj za kleščenje in krojenje hlodovine. Glede na vaše potrebe lahko izbirate med štirimi različnimi tipi traktorskih procesorjev: vstopnim HYPRO 300, vsestranskim HYPRO 450-XL, nošenim HYPRO 755-N in voženim HYPRO 755-V.

Sixfold logo

Sekalno cepilne stroje SIXFOLD Klapi Tuiko za pripravo drv odlikuje izredno hitro delovanje - zaradi sočasnega sekanja in cepljenja hlodov do premera 20 cm boste z njim lahko v eni uri pripravili tudi do 10 m3 polen za kurjavo, dolžine od 20 do 60cm. Sekalno cepilni stroji za drva zaradi robustne konstrukcije iz kakovostnih materialov prenesejo tudi velike dolgotrajne obremenitve, kljub visoki zmogljivosti pa je obraba izredno majhna, stroški vzdrževanja pa nizki. Poleg tega je sekalno cepilni stroj Klapi Tuiko zelo enostaven za uporabo, tako da boste z njim maksimalno produktivnost dosegli že prvi dan uporabe.

Starchl logo

Sekalnike STARCHL odlikuje tehnološka dovršenost, vsestranska uporabnost in cenovna dostopnost. Vrhunski avstrijski sekalniki STARCHL so zasnovani na podlagi znanja in dolgoletnih izkušenj tovarniških inženirjev ter želja in predlogov njihovih uporabnikov, zaradi česar so prilagojeni specifičnim potrebam kupca, enostavni za vzdrževanje in energetsko varčni.

Žični žerjavi KOLLER so plod več kot 50 letnih izkušenj in sledenja tovarniški filozofiji: Izdelovati visoko kakovostne žične žerjave, ki ohranjajo svojo vrednost in so izdelani v skladu z najnovejšimi tehnološkimi dognanji. Ugled znamke gradijo z lastnim razvojem, izdelavo in sestavljanjem strojev ter posluhom za potrebe njihovih uporabnikov.

Nisula logo

Ščipalne glave NISULA iz visoko kakovostnih materialov so idealne tako za male gozdarje kot za velika gozdarska podjetja. Omogočajo sečnjo dreves premera od 8 do 24 cm, njihova montaža na dvigala vseh velikosti in proizvajalcev pa je povsem enostavna, brez dodatne hidravlične ali električne napeljave. Z nameščenim rezilom lahko manjša drevesa podiramo, po odstranitvi rezila in mehanski blokadi nagiba pa se glava lahko uporablja kot običajne nakladalne klešče.

Datapan logo

Elektronska premerka BOBER slovenskega proizvajalca Datapan z vgrajenim laserjem za daljinsko odčitavanje premera in integrirano brezžično bluetooth tehnologijo omogoča izredno hitro izvajanje meritev. Lahka, vzdržljiva in ergonomsko izdelana konstrukcija poskrbi za enostavno uporabo, programska podpora in povezljivost z mobilnimi telefoni, dlančniki in prenosniki pa omogoča enostavno izmero lesnih sortimentov, ugotavljaljanje lesne zaloge in obdelavo podatkov.


TPGozd logo

Prepričani smo, da se bo v naši ponudbi gozdarskih strojev, opreme in orodja našla prava rešitev tudi za vas!